EIT Jumpstarter 2022

Turite novatorišką idėją ir norite pradėti savo verslą?

Kūrybinga bendruomenė, pažangi patirtis, unikali programa, ekspertai mokytojai ir mentoriai – tai yra EIT Jumpstarter. Pasitelkdami geriausius savo srities ekspertus, siekiame padėti paversti idėjas verslu.

Padedame inovatoriams ir verslininkams sukurti efektyvų verslo modelį, paremtą inovatyvaus produkto ar paslaugos idėja, ir ją patikrinti. Jei idėja pasiteisina ir yra tvari, paskatiname ir padedame verslą vystyti toliau.

Programą praėję dalyviai įgauna įgūdžių ir žinių, reikalingų įmonei įkurti, o būdami EIT Jumpstarter bendruomenės dalimi, jie gauna ir tolesnę paramą bei specializuotas EIT bendruomenių konsultacijas kitiems veiklos etapams. Komandos turi progą susipažinti su partneriais, rizikos kapitalo įmonėmis, reguliavimo institucijomis ir įmonėmis, kurios gali gaminti jų produktus, pirmuoju pirkėju, randa vietą testavimui. EIT Jumpstarter taip pat leidžia susipažinti su svarbiausiais Europos inovacijų centrais, o tai vertinga norintiems patekti į užsienio rinkas.

Nuo 2017 m. pagal šią programą apmokyta daugybė pradedančiųjų verslų ir startuolių komandų, ir susidomėjimas ET Jumpstarter konkursu auga. Europos asociacijų apdovanojimuose 2019 m. EIT Jumpstarter laimėjo geriausios Asociacijų mokymo iniciatyvos apdovanojimą.

Ar ši programa skirta man?

Jeigu esate mokslinių projektų komandos narys, inovatorius, doktorantas ar magistrantas, turintis produkto ar paslaugos idėją, kuri galėtų rasti sau vietą gamybos sektoriaus, mobilumo, žaliavų, energetikos, sveikatos priežiūros, žemės ūkio ar maisto produktų rinkose, ir norite paskatinimo savo idėją realizuoti, tuomet EIT Jumpstarter programa skirta kaip tik jums!

Ko išmoksite?

Per 8 mėnesius trunkančią programą rasite ir išmėginsite geriausiai jūsų idėjai tinkantį verslo modelį. Kursuose remiamasi Silicio slėnyje taikoma „Lean Start-up“ metodika, adaptuota Europos aplinkai. Sužinosite: kaip patobulinti savo idėją, rinkos segmentavimą, vertės pasiūlymą, finansų valdymą, investavimo pagrindus, teisinius pagrindus.

Programos metu suteikiama parama kelionėms ir apgyvendinimui, o geriausios komandos turės galimybę laimėti 10 000 eurų piniginį prizą.

Kuo ši programa unikali?

EIT Jumpstarter yra konkurencinga programa, daug dėmesio skirianti dalyvių atrankai; dalyvavimas joje atveria duris į Europos rinkas ir ir geriausioms komandoms atveria tinklaveiką su šešių EIT bendruomenių stambiais pramonės žaidėjais, tokiais kaip „Siemens“, „Philips“, „Bosch“, „Roche“, „Pepsico“, „Maspex“ „GE Healthcare“ ir kt.


EIT Jumpstarter 2022 sezono naujienos: 

Paraiškas galima teikti iki 2022 m. balandžio 10 d.

Paraišką užpildyti ČIA.

Svarbios datos:

  • Galutinis verslo idėjų pateikimo terminas: 2022 m. balandžio 10 d. 23:59 val.
  • Idėjų atranka ir kvietimas į mokymo stovyklas: 2022 m. gegužės 4 d.
  • Stažuotės vyks internetu 2022 m. gegužės-birželio mėn.
  • Bendrieji mokymai: 2022 m. liepos-rugsėjo mėn.
  • Didysis finalas: 2022 m. lapkričio mėn.

Sekite naujienas:

Kontaktai:

Aurelija Raščiuvienė, PMP
Projektų vadovė
+ 370 656 43956
aurelija.rasciuviene@linpra.lt